Rólunk

A Cool4u Group hazánk egyik legtőkeerősebb klímatechnikai cégcsoportja, amely több mint 20 éves múltra tekint vissza. Cégcsoportunk nettó éves árbevétele meghaladja a 14 milliárd forintot, saját tőkénk pedig a 4 milliárd forintot. Nevünkhöz fűződik számtalan egyedülálló fejlesztés, melyek hazánk klímatechnikai szakembereinek kényelmét alapozták meg az elmúlt 2 évtized során, valamint nevünkhöz fűződik Magyarország első számú klíma márkájának a vezérképviselete is.

Cégcsoportunkból a – Syen klímák vezérképviseletét is ellátó – Cool4u Kft. szerepel a KKV Top 100 kereskedő cégének listáján, említésre került a British Enciklopédiában, BestBuy Award elismerést kapott, négyszeres MagyarBrands díjas és a világ legnagyobb klímagyárának a Gree Electric Appliances gyárnak a “Legjobban fejlődő vezérképviselet” díját is magáénak tudhatja.

Hosszútávú sikerünk kulcsa a folyamatos fejlesztésekkel megtámogatott állandó megújulás, a partner és felhasználó központú szemlélet, az előremutató gondolkodás és az egyensúlyban levő kommunikáció.

Kapcsolat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Örömmel segítünk.

Telefon: +36 66 514 680
E-mail: info@cool4u.hu

Syen klíma viszonteladó szeretne lenni?

Kattintson az Érdekel gombra!